Koodiviidakko on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Autamme markkinoinnin ammattilaisia selviämään digiviestinnän teknologiaviidakossa tarjoamalla heille parhaat mahdolliset ratkaisut työnsä toteuttamiseen.

 

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Fonecta työllistää 650 henkilöä kuudella eri paikkakunnalla. www.fonecta.fi

 

Otavamedia on Suomen suurin aikakauslehtikustantaja ja yksi suurimmista verkkojulkaisijoista. Me tunnemme suomalaiset ja tavoitamme heidät kiinnostustensa parista kanavariippumattomasti.  Otavamedia OMA  on asiakkaan oman median kumppani, joka suunnittelee ja tuottaa noin sadan asiakkaan omaa mediaa. Otavamedia tarjoaa saumattomasti niin asiakkaan liiketoimintaa tukevat ostetun median ratkaisut kuin asiakkaan vaikuttavan oman median.

 

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

(Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa).

 

 

Avauksen missio on tehdä markkinoinnista henkilökohtaista yhdistämällä kuluttajat ja yritykset asioihin jotka ovat heille kaikkein merkityksellisimpiä. Autamme B2C ja B2B markkinoijia kasvattamaan asiakasarvoa sekä tehostamaan markkinointia ja liiketoiminnan tulosta datavetoisten markkinointiohjelmien ja asiakasymmärryksen kautta. Avauksella on toimistot Helsingissä, Tukholmassa ja Gdanskissa.

 

Keksi on visuaalisen viestinnän monipuolinen ja rohkea kumppani.

Uskomme keskustelevaan ja rohkeaan vuoropuheluun. Tiedämme, että parhaat ratkaisut löydetään yhdessä. Me innostamme kokeilemaan ja kehitämme intohimoisesti visuaalista viestintää. Asiakkaamme ovat eri kokoisia ja eri aloilta, joten räätälöimme palvelumme aina sopivaksi kokonaisuudeksi. Meille on tärkeä ohjata oikea tekijä oikeaan paikkaan. Tutustu meihin, meidän kanssa onnistut! www.keksiagency.fi

 

Evidens on asiakas- ja henkilöstökokemuksen asiantuntija yritys.

Me autamme asiakkaitamme menestymään tiedon ja ymmärryksen avulla sekä teemme haastavasta tiedosta helposti hahmotettavaa.

Meidän tehtävämme on löytää ne motiivit, tunteet ja trendit, jotka ohjaavat ihmisiä.

Ydinosaamistamme on tuottaa tiedon ja ymmärryksen kautta asiakkaillemme lisäarvoa ja vahvaa näkemystä heidän oman liiketoiminnan kehittämiseen.

 


APSIS on digitaalisen markkinoinnin teknologiayritys, joka uskoo loistavan markkinoinnin mahdollistamiseen asiakkailleen. Eritysosaamisenaan data-driven -markkinointi, markkinoinnin automaatio, sähköpostimarkkinointi, liidien generointi ja verkkokauppaa tukevat ratkaisut, APSIS tarjoaa markkinointiteknologiaa ja palveluja yli 6000 asiakkaalleen maailmanlaajuisesti. APSIS toimii Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Hong Kongissa, Singaporessa, UK:ssa ja Puolassa. Lue lisää osoitteesta www.apsisfinland.fi.

 

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto.

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Joukkueessamme on 140 markkinoinnin erikoisosaajaa. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, toimialaymmärryksestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.

Solteq on digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntija

Kokonaisvaltaista digitaalista osaamista jo 35 vuotta.

Solteq on ohjelmistopalveluja tuottava yritys, jonka ydinosaamista ovat asiakaskohtaamiseen liittyvän liiketoiminnan teknologiset ratkaisut, palvelut sekä liiketoiminnan tuki.

Yli 500 asiantuntijaa 3 maassa.

Solteq on vuonna 1982 perustettu, Helsingin pörssissä noteerattu kansainvälinen yritys. Solteqin palveluksessa työskentelee yli 500 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Solteq toimittaa asiakaskohtaamisen ohjelmistoratkaisuja Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.”

 

Otavamedia on Suomen suurin aikakauslehtikustantaja ja yksi suurimmista verkkojulkaisijoista. Me tunnemme suomalaiset ja tavoitamme heidät kiinnostustensa parista kanavariippumattomasti.  Otavamedia OMA  on asiakkaan oman median kumppani, joka suunnittelee ja tuottaa noin sadan asiakkaan omaa mediaa. Otavamedia tarjoaa saumattomasti niin asiakkaan liiketoimintaa tukevat ostetun median ratkaisut kuin asiakkaan vaikuttavan oman median.

 

 

Suomalainen Houston Analytics on keinoälysovellutusten edelläkävijä, jonka oppivilla algoritmeillä terästetty markkinoinnin automaatioratkaisu Armstrong One muuttaa markkinoinnin palveluksi ja vapauttaa resursseja luovaan sisällön suunnitteluun. Houston Analyticsin työkalupakissa on myös muita markkinointia palvelevia ratkaisuja kuten WDC eli Web Data Collector, joka on avoimen lähdekoodin käyttöön perustuva kustannustehokas ratkaisu evästetason web-datan keräämiseen.

 

Leadfeeder on suomalainen web-analytiikkaan erikoistunut ohjelmistoyritys, joka tekee B2B-myynnistä ja -markkinoinnista älykkäämpää. Leadfeeder tunnistaa Google Analyticsin avulla yritykset, jotka vierailevat nettisivuilla ja mitä he sieltä etsivät.

Palvelun avulla saat lisää liidejä myynnille ja pystyt mittaamaan markkinointia ja viestintää tehokkaammin. Leadfeeder on käytössä yli 25000 nettisivustolla maailmanlaajuisesti.

 

Mall Voice Oy on kauppakeskusten äänimaailmojen edelläkävijä. Meillä on tällä hetkellä Suomessa yli 3 500 mainostaja asiakasta yli 60 kauppakeskuksessa eli lähes kaikissa Suomen kauppakeskuksissa. Meidän käsialaamme on paitsi ostoshetkiä rytmittävä taustamusiikki, myös kauppakeskusten yleisissä tiloissa kuuluvat äänimainokset sekä asiakastiedotteet. Kauppakeskusradio kuuluu lähellä ostopäätöstä, ja siksi se vaikuttaa tehokkaasti kuluttajan ostokäyttäytymiseen. Mall Voicella on kauppakeskuksissa lähes 1,6 miljoonaa kuulijaa viikoittain.